Євгенія Смірнова

засновниця Small Heart with Art, Школи Супергероїв

контакти:

Засновниця ГО «Маленьке серце з мистецтвом» та Школи Супергероїв, громадська діячка, арт-дилерка. 

 

У дитячому віці Євгенія сама тривалий час провела в лікарнях, такий досвід і наштовхнув її створити унікальний простір для дітей, де можна забути про хворобу та підтримувати свій апетит до знань. 

 

Першу Школу Супергероїв Євгенія відкрила на базі лікарні «ОХМАТДИТ» – а саме в клініці для карапузів із діагнозом ВІЛ/СНІД. Перші проекти, уроки та активності народилися саме з ініціативи Євгенії. Вона звернулася до соціально активного бізнесу і змогла переконати ряд важливих компаній підтримати проект. Євгенія регулярно відвідує дітей в «ОХМАТДИТ», спілкується з батьками та опікунами – це єдина можливість зрозуміти потреби, болі та мрії маленьких пацієнтів. 

Вона може розповісти все та трохи більше про антиретровірусне лікування, ізраїльські методики викладання, останні технологічні досягнення чи дискримінацію людей з позитивним ВІЛ-статусом. Адже окрім дітлахів, з поля зору не випускає і дорослих. Щороку завдяки ініціативі Євгенії відбувається Ярмарка громадських організацій Positive Life, де можна вголос говорити про проблеми, які зазвичай замовчуються. 

 

Євгенія має три вищі освіти і могла б стати психологом чи менеджером виставкової діяльності. Але обрала трохи складніший шлях, де може поєднувати свої знання з психології та арт-терапії. У Школі Супергероїв вона може реалізувати свої навички маркетингу, стратегування чи організації. І тим паче – завдяки дуже цікавій меті.  

  • Співголова Союзу батьків дітей, що живуть з ВІЛ, Східноєвропейського і Центральноазіатського регіону
  • Член Опікунської ради НДСЛ «ОХМАТДИТ»
  • Член Громадської ради при Печерській районній в місті Києві державній адміністрації
  • «Жінка року 2016»
  • «Волонтер року 2016» в Печерському районі

Підписка

Отримувати на пошту найважливішу інформацію з життя організації

+

ЯК ОТРИМАТИ ДОПОМОГУ:

Якщо вашій лікарні необхідна допомога медикаментами під час війни, будь ласка, створіть короткий перелік потрібних позицій у вордівському файлі. 

Заповніть анкету нижче та завантажте файл.

При винекненні будь-яких питань, пишіть нам  info@smallheartwithart.org 

Ми спробуємо зробити те, що в наших силах! 

Завантажити файл