Подарунки, яких всі чекали — 120 Наборів першої необхідності

16.01.20

Щороку ми пишемо нові історії — про речі, які змінюють життя дітей. Так стається, що до ВІЛ-відділення лікарні Охматдит потрапляють малюки, які ніколи не мали власної чашки чи гребінця. Це діти не з кращих родин, інколи — з дитячих будинків чи сімей, де батькам немає діла до своїх малюків. На жаль, таким карапузам деколи бракує особистих речей. У першу чергу, їм потрібні прості побутові скарби, які для нас часто є звиклими речами: зубна паста та щітка, спідня білизна, рушник. Саме тому, щороку ми готуємо та пакуємо 120 Наборів першої необхідності саме для таких карапузів.

Цього року нам пощастило зібрати всі набори ще в січні — під Щедрий вечір наші волонтери рознесли 120 пакунків для дітей з ВІЛ-відділення. Усе завдяки підтримці друзів з компанії Baker Tilly — українських гуру аудиту та бухгалтерського обліку. Усім офісом вони влаштували збір коштів та запустили дружні пости в Facebook, аби придбати все необхідне для Наборів. Що в результаті? Ми спакували найнеобхідніше для 120 дітлахів і підготували сюрпризи-іграшки. Адже чашки-чашками, а про свята ніхто не забуває! Тому цього року Набори першої необхідності мали додаткові забавки та подарунки. Здивовані оченята та посмішки дітей — наша головна мотивація, дякуємо, що підтримуєте нас!

Підписатися

Готові за нами підглядати? Будьте в курсі всіх новин!
У наших листах вони дійсно хороші.

+

ЯК ОТРИМАТИ ДОПОМОГУ:

Якщо вашій лікарні необхідна допомога медикаментами під час війни, будь ласка, створіть короткий перелік потрібних позицій у вордівському файлі. 

Заповніть анкету нижче та завантажте файл.

При винекненні будь-яких питань, пишіть нам  info@smallheartwithart.org 

Ми спробуємо зробити те, що в наших силах! 

Завантажити файл