Команда гіпермаркету Епіцентр дарує маски та антисептики

08.07.20

Під час карантину через COVID-19 до нас звернулось керівництво лікарні Охматдит, адже там щодня використовують 4000 масок. Адже у дітей зі зниженим імунітетом кожен мікроб може спричинити небажані ускладнення.
У полюванні за медичними масками та дезинфікуючими засобами під час епідемії ми звернулись до наших супердрузів з Епіцентр К. Вони спакували дезінфектори і маски та передали до Охматдит, аби жоден вірус не мав шансу.
Тут лікарі піклуються про здоров’я маленьких пацієнтів кожної хвилини. Тому для нас надзвичайно важливо допомогти забезпечити всі санітарно-епідеміологічні норми. Кожен лікар змінює захисну медичну маску після контакту з карапузом, щоб не наражати на небезпеку свого наступного пацієнта. А дезінфектори є постійними супутниками кожного, хто знаходиться на території лікарні. Вони буквально всюди – в холі відділення, на пункті у медичної сестри, в діагностичному кабінеті, в маніпуляційній, в палатах. Як бачите, потреба в засобах індивідуального захисту надзвичайно велика, а їх значення надзвичайно важливе.
Ми дуже вдячні нашим партнерам Епіцентр К, які передали захисні маски та дезинфікаючі засоби для Охматдит.
Дуже цінимо стале партнерство та вдячні за цю благодійну допомогу. Попереду в нас ще багато гарних справ

Підписатися

Готові за нами підглядати? Будьте в курсі всіх новин!
У наших листах вони дійсно хороші.

+

ЯК ОТРИМАТИ ДОПОМОГУ:

Якщо вашій лікарні необхідна допомога медикаментами під час війни, будь ласка, створіть короткий перелік потрібних позицій у вордівському файлі. 

Заповніть анкету нижче та завантажте файл.

При винекненні будь-яких питань, пишіть нам  info@smallheartwithart.org 

Ми спробуємо зробити те, що в наших силах! 

Завантажити файл