Станьте благодійником для дітей в лікарнях — святкова акція

11.12.20

Школа Супергероїв розпочинає новорічну акцію, щоб зібрати 170 наборів першої необхідності  і забезпечити роботу вчителів, які навчають у лікарні 669 наших підопічних карапузів.

 

Зібрані кошти у святковий час будуть передані на:  

1. Оплату уроків для учнів, серед яких алгебра, геометрія, українська мова,  українська література, історія України, всесвітня історія, англійська мова, біологія, хімія, фізика, географія, інформатика та ін. Адже наразі всі вчителі – волонтери, а потреба в уроках зростає – у 2019 році 669 дітей були охоплені освітніми послугами нашої школи в Національній дитячій спеціалізованій лікарні «Охматдит» МОЗ України.

2. Набори першої необхідності для ВІЛ-позитивних дітей, які приїздять на лікування в Центр “Клініка для лікування дітей, хворих на ВІЛ-інфекцію/СНІД” НДСЛ «Охматдит» та дітей-сиріт у Дитячій лікарні імені В.Й. Башека в Житомирі. В 1 набір входять найнеобхідніші речі та базові засоби гігієни: нова натільна білизна (майка, трусики – по 3 шт), дитячі шкарпетки (3 пари), рушник, чашка, серветки сухі й вологі, мило, шампунь, зубні щітка і паста, гребінець.

 

Набори першої необхідності будуть передані в лікарні в День св. Миколая і на Різдво. Щоб долучитися до акції, перейдіть за посиланням: https://smallheartwithart.org/ua/help/.

 

Якщо ви хочете зробити корпоративну пожертву і допомогти конкретним набором, напишіть нам у Facebook. Ми сформуємо спеціальну пропозицію і подяку для вас.

 

ГО «Маленьке серце з мистецтвом» отримує фінансування від донорів, меценатів та соціально активного бізнесу. Незважаючи на функціонування вже семи Шкіл Супергероїв та відкриття ще однієї у найближчій перспективі, фінансування не вистачає, щоб закрити всі потреби. Наразі серед ключових потреб — оплата уроків і базові набори гігієни для підопічних. Детальні звіти про витрачені кошти можна переглянути тут.

Підписатися

Готові за нами підглядати? Будьте в курсі всіх новин!
У наших листах вони дійсно хороші.

+

ЯК ОТРИМАТИ ДОПОМОГУ:

Якщо вашій лікарні необхідна допомога медикаментами під час війни, будь ласка, створіть короткий перелік потрібних позицій у вордівському файлі. 

Заповніть анкету нижче та завантажте файл.

При винекненні будь-яких питань, пишіть нам  info@smallheartwithart.org 

Ми спробуємо зробити те, що в наших силах! 

Завантажити файл