Засідання Європейської Бізнес Асоціації

30.06.21

25 червня відбулося засідання Європейської Бізнес Асоціації з представниками Всеукраїнського проєкту «Мережа Шкіл Супергероїв»

Також у заході брали участь партнери Школи, які на тривалій і постійній основі надають нам підтримку.

Європейська Бізнес Асоціація об’єднує більш ніж 1000 компаній і є однією з наймасштабніших спільнот бізнесу, які працюють на українському ринку.
Компанії-учасниці Асоціації активно підтримують соціальні проєкти, беруть участь у благодійних акціях, допомагають громадським організаціям.

Важко познайомитись, маючи лише скупі офіційні дані. Тому представники Школи Супергероїв запланували і провели засідання, на якому детально розповіли про те, як і де працюють Школи Супергероїв. Наскільки важливим є процес навчання в лікарнях для дітей. Як впливає спілкування з вчителями та ровесниками на настрій дитини та її бажання проходити щодня неприємні болючі процедури.
Про те, чим живуть і про що мріють учні та вчителі Школи, розповіла її засновниця Євгенія Смірнова. Але, на жаль, втілювати мрії дітей в життя не завжди є просто. Адже держава не надає цьому великої підтримки. Тому найбільше сподівань покладено на бізнес-партнерів. Основний посил Євгенії був таким: «Ми прагнемо змінити лікарняний світ, зробити його орієнтованим на потреби дитини та наповнити можливостями».

Особливо емоційним було звернення мами маленької учениці Школи Супергероїв. Вона розповіла, наскільки важливою є можливість навчатися для дитини, яка фактично живе в лікарні. Надзвичайно зручними є онлайн уроки, адже їх можна провести навіть будучи на прогулянці. Мама відзначила роботу вчителів, їхню увагу до дитини, терпіння та вміння пояснити легко і зрозуміло. Атмосферу підтримки і турботи між учнями та педагогами.
«Коли ми були в реанімації, я сказала доньці, що це ми знаходимось в тому корпусі, що і Школа Супергероїв. А вона відповіла, що хоче зараз прямо встати і піти до них в клас, познайомитись з вчителями вживу і поспілкуватися. Подивитися, як воно. Це її підняло на ноги. Вона пішла і подивилася», – пряма мова мами. Хіба можна пояснити краще?

«Школа Супергероїв – це не просто навчальний простір. Це цілий світ. Світ, який зцілює!». Так описала Школу представниця компанії Cooper&Hunter – нашого постійного партнера, який допомагає з необхідним у всіх Школах Супергероїв всіх міст, де вони наразі функціонують (Київ, Житомир, Дніпро, Херсон, Хмельницький).

Ми впевнені, що під час нашої розмови був покладений початок співпраці і взаємодії між Школою Супергероїв та представниками українського бізнесу.
Ми разом спільними зусиллями будемо працювати заради того, щоб юні пацієнти усіх лікарень країни мали комфортні умови як для лікування, так і для навчання та розвитку!

Підписатися

Готові за нами підглядати? Будьте в курсі всіх новин!
У наших листах вони дійсно хороші.

+

ЯК ОТРИМАТИ ДОПОМОГУ:

Якщо вашій лікарні необхідна допомога медикаментами під час війни, будь ласка, створіть короткий перелік потрібних позицій у вордівському файлі. 

Заповніть анкету нижче та завантажте файл.

При винекненні будь-яких питань, пишіть нам  info@smallheartwithart.org 

Ми спробуємо зробити те, що в наших силах! 

Завантажити файл