Пацієнти «Охматдиту» почали листуватися з Ангелами

26.08.16

За ініціативою громадською організацією Small Heart with Art у ВІЛ-відділенні клініки «Охматдит» триває соціальний проект «Листи Ангела».

Волонтери звернулися із закликом до громадськості вступити в листування з ВІЛ-інфікованими дітьми, щоб вони відчули свою важливість і турботу від абсолютно незнайомих людей.

Упродовж всього літа діти активно листувалися зі своїми однолітками та дорослими.

«Спочатку діти здивувалися першому листу, написали на нього відповідь, і коли отримали чергового листа, то вже з інтересом поринули в процес листування, і потім з нетерпінням чекали свіжої пошти. Причому листування захопило не тільки маленьких пацієнтів, а також і дорослих людей, які їм писали. Потім діти навіть отримали від них поштою подарунки, при чому їх було настільки багато, що вистачило дітям всього ВІЛ-відділення. Це листування стало для дітей важливим і корисним досвідом практичного спілкування з дорослими людьми, які мають великий досвід. До того ж малюки вчаться цінувати спілкування та увагу до них інших людей. Під час спілкування діти відчули свою цінність, що вони необхідні не тільки своїм батькам і родині, а також і іншим людям», розповідає куратор навчальних програм громадської організації Small Heart with Art Людмила Сокур.

Підписатися

Готові за нами підглядати? Будьте в курсі всіх новин!
У наших листах вони дійсно хороші.

+

ЯК ОТРИМАТИ ДОПОМОГУ:

Якщо вашій лікарні необхідна допомога медикаментами під час війни, будь ласка, створіть короткий перелік потрібних позицій у вордівському файлі. 

Заповніть анкету нижче та завантажте файл.

При винекненні будь-яких питань, пишіть нам  info@smallheartwithart.org 

Ми спробуємо зробити те, що в наших силах! 

Завантажити файл