Анастасія Дьякова

співзасновниця ГО Small Heart with Art

контакти:

Саме Анастасія спільно з Євгенією Смірновою дали старт змінам для дітей в лікарнях. Вона доклала зусиль, аби в ВІЧ-відділенні НДСЛ Охматдит відкрився клас для дітей, а діагнози не ставали вироком.

Вона отримувала знання та освіту в Бостоні (Harvard Kennedy School), Лондоні, Огайо та навіть встигла попрацювати, як фінансовий експерт та менеджер з розвитку бізнесу в топових компаніях, таких як PORSCHE FINANCE GROUP та PROCTER&GAMBLE UKRAINE. Але потім і досі Анастасія обрала використовувати свій талант та здібності задля змін в країні та захисту найслабкіших – дітей.

Сьогодні Анастасія є координатором програми захисту дітей від насильства в Офісі уповноваженого Президента України з прав дитини та є радником з питань безпечного інтернету для кожної дитини при Віцепрем’єр-міністрі – Міністерстві цифрової трансформації.

Анастасія також є засновником першої в Україні національної інформаційної та освітньої кампанії по захисту дітей від сексуального насильства в Інтернеті #STOP_SEXтинг.

І зараз є лідером та координатором державних зусиль по захисту дітей в Інтернеті та очолює розробку Національної Концепції безпечного Інтернету для кожної дитини.

Підписка

Отримувати на пошту найважливішу інформацію з життя організації

+

ЯК ОТРИМАТИ ДОПОМОГУ:

Якщо вашій лікарні необхідна допомога медикаментами під час війни, будь ласка, створіть короткий перелік потрібних позицій у вордівському файлі. 

Заповніть анкету нижче та завантажте файл.

При винекненні будь-яких питань, пишіть нам  info@smallheartwithart.org 

Ми спробуємо зробити те, що в наших силах! 

Завантажити файл