«Урок мрії» від Тіни Кароль — як мріють справжні зірки?

28.05.19

Мрії лікують! До нас на особливий терапевтичний урок завітала співачка Тіна Кароль. В рамках проекту «Здійсни мрію» наша зіркова гостя провела для карапузів справжній майстер-клас по мріях. 

А почалося все з того, що кураторка та хрещена фея Школи Супергероїв Наталія Мосійчук вирішила здійснити мрію наших маленьких супергероїв та запросити їх кумира – Тіну Кароль – до Школи. Саме так народилася ідея уроку про мрії без меж і теплої зустрічі співачки з маленькими пацієнтами «Охматдиту». Адже серед них так мало тих, хто виходить за межі простого і сильного бажання «бути здоровим». Малюкам, які давно забули, як це мріяти сміливо, було надцікаво почути думки Тіни Кароль: 

«Я не настільки красива, не настільки співоча… Цей страх є у мене і сьогодні. Але я збираюся з силами і говорю собі: Якщо я цього не зроблю, то це не під силу нікому!»

Співачка розповіла свою історію про те, як правильно мріяти, як досягти своєї мети будь-що і вірити в свої сили. Тендітна та ніжна народна артистка України поділилися своєю силою могутнього мрійника. І натомість – спитала маленьких супергероїв порад: як їй досягти тих дитячих мрій, які досі не справдилися?

А на завершення суперуроку дітлахи разом із зіркою малювали кольоровими фломастерами свої мрії і одна з них здійснилася миттєво: адже карапузи зустрілися зі своїм кумиром.

«Це і є мрія – щось особливе, за що ви можете бути вдячним і об’єднати довкола себе інших».

Підписатися

Готові за нами підглядати? Будьте в курсі всіх новин!
У наших листах вони дійсно хороші.

+

ЯК ОТРИМАТИ ДОПОМОГУ:

Якщо вашій лікарні необхідна допомога медикаментами під час війни, будь ласка, створіть короткий перелік потрібних позицій у вордівському файлі. 

Заповніть анкету нижче та завантажте файл.

При винекненні будь-яких питань, пишіть нам  info@smallheartwithart.org 

Ми спробуємо зробити те, що в наших силах! 

Завантажити файл