Світло переможе темряву

29.04.22

Ми в це віримо, і тому представляємо новий потужний проєкт — Орден Феніксу. Ми об’єднали державні установи, фахівців з Америки, Ізраїлю та України, щоб створити унікальну і потужну програму кризової психологічної підтримки дітям, які пережили жах війни.

Уявіть, що просто зараз понад 300 000 дітей перебувають на окупованих територіях. Поранення, голод, нелюдські умови життя, а ще — смерті, які на власні очі бачили ці діти. Впоратися із таким шоком можна лише з допомогою класних спеціалістів. І ця поміч потрібна вже зараз. Але в Україні, на жаль, немає таких професіоналів, які б могли надати вчасну потужну підтримку всім постраждалим. Так, у нас є фантастичні дитячі психологи, так у нас є неймовірні профі, які знають, як працювати з важкохворими чи тими, хто пережив втрату. Але практичного досвіду роботи з нелюдськими наслідками війни немає в жодного нашого психолога.

Але ми не дамо вкрасти майбутнє в наших дітей. Тому і з’явився Орден Феніксу, щоб:

1. Створити дієву методику кризової підтримки спільно з провідними фахівцями і установ із США, Ізраїлю та України.

2. Влаштувати єдиний центр навчання, стажування та атестації дитини кризових психологів в Україні.

3. Згуртувати професійну мережу кризових психологів по всій країні.

4. Розробити методику та матеріали для перепідготовки 20 тис. шкіл психологів, які зможуть підтримати учнів та батьків у війні та післявоєнні роки період.

Ми хочемо, щоб в Україні з’явилися свої сильні спеціалісти з кризової допомоги. І починаємо ми просто зараз. Спільно з Державною установою «Школа супергероїв», компанією «Ideї», Міністерством освіти і науки України, Центром медико-психологічної, соціально-реабілітаційної допомоги, Національною дитячою спеціалізованою лікарнею «Охматдит», міжнародними партнерами Trans-Atlantic Medical Relief Foundation (США), MASHAV (Ізраїль), Live, Please Foundation (Європейський Союз) та експертами Vera Feuer MD, Nadine Wilches LCSW. 

Якщо ви готові ділитися своїми знаннями — пишіть нам.

Якщо у вас є ідеї, як підтримати проєкт — пишіть нам.

Якщо ви просто раді нам — теж пишіть.

І долучайтеся до Ордену — переходьте на сторінкубо лише разом ми створимо здорове майбутнє для дітей та всієї країни.

 

Підписатися

Готові за нами підглядати? Будьте в курсі всіх новин!
У наших листах вони дійсно хороші.

+

ЯК ОТРИМАТИ ДОПОМОГУ:

Якщо вашій лікарні необхідна допомога медикаментами під час війни, будь ласка, створіть короткий перелік потрібних позицій у вордівському файлі. 

Заповніть анкету нижче та завантажте файл.

При винекненні будь-яких питань, пишіть нам  info@smallheartwithart.org 

Ми спробуємо зробити те, що в наших силах! 

Завантажити файл